10. helmikuuta 2018

Lätäkön toisella puolen

Moikka!

Taas lipsahti pikkuisen päivitteleminen, mutta siihen on syynsä.
Kolme päivää sitten lensin nimittäin pois Suomen maasta. Nyt istun sohvalla tietokoneen ääressä, lätäkön toisella puolella, Ruotsissa. Arvaako jo joku mitä täällä oikein puuhailen?
Se alkaa a-kirjaimella ja päättyy ärrään. Kyllä aupair, oikein meni. 

Täällä asustelen pikkusen reilu kolme kuukautta. Paikka on vain noin 20 minuutin päässä Tukholmasta, Ruotsin ihanasta pääkaupungista. Host-perheen etsin ja löysin omin neuvoin netistä, ja toisella yrityksellä tärppäsi. Olen kotiutunut tänne tosi nopeasti, ja perhe on todella mukava ja ystävällinen. En tiedä mitään mistä valittaa. Hyvin on siis lähtenyt seikkailu liikkeelle. :)

En kauaa ehtinyt pohtia aupairiksi ryhtymistä, kun muutaman päivän päästä jo etsiskelin perhettä. Onneksi en kumminkaan hoksannut tätä liian myöhään. Nyt ehdin olla oikein sopivan pätkän poissa kotimaasta (en liian kauan), hoitamassa lapsia ja laittamassa ruokaa. On minulla jo vähän koti-ikävä...

Tämän vuoksi blogi ja reseptit ja valokuvat jäävät nyt tauolle, mutta viimeistään toukokuussa näemme jälleen. Kolme kuukautta vierähtää nopeasti, uskokaa pois. 

Ihanaa kun ehdin nähdä Tukholman kevään ja jopa kesän alkamisen merkit. Näen vaaleanpunaiset kirsikan kukat ja vihreän ruohon. Sitten kun tulen Suomeen lunta ei enää ole ja aurinkokin toivottavasti jo lämmittää. 
Nähdään pian! <3


4 kommenttia:

 1. Kivaa Aupair-aikaa sulle sinne Tukholmaan. Ota kaikki irti kokemuksesta. :) Itse vietin ikimuistoisen aupair-vuoden Saksassa. :) Hirmuisasti sain elämyksiä, ja opin tuon vuoden aikana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Vau sä olit noin kauan aupair puuhissa! Rohkeeta!

   Poista
 2. Oi, pidä ihanaa aikaa! Itselläni rakas Ruotsi on suunnitelmissa jälleen kesällä. Nauti, se on mahtavin maa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin aion! <3 Ruotsi on kyllä kiva maa ja se on niin lähellä vieläpä! :)

   Poista