28. heinäkuuta 2016

Pieni karhunkierrosHellou pitkästä aikaa!
Kesäloma on pitänyt työn touhussa, joten en ole oikein ehtinyt tänne koneen puolelle uppoutumaan. On tapahtunut kaiken näköistä ja ohjelmaa on vielä loppulomallekin luvassa. :) 
Kävimme vajaa 2 viikkoa sitten kesälomareissulla Kuusamossa. Olimme vain viikonlopun, mutta monenlaista ehdimme tehdä! Kävimme pienellä karhunkierroksella, yövyimme kylpylähotellissa, kolusimme läpi suuria marketteja ja pistäydyimme suurpetokeskuksessa. Pieni karhunkierros oli erittäin mukava ja monipuolinen korkeuseroineen ja riippusiltoineen! Pituutta reitillä oli 12 kilometriä ja kävelyn jälkeen oli taivaallista istahtaa autoon levähtämään. :D

Marketteja kolutessa löysin etsimäni, nimittäin Sydämen asialla- dvd bokseja. Kuusamon prismassa oli tarjolla kaikki 18 kautta, aika unelmanäky kyllä oli! ;D Ja hinnat oli kans kyllä halpoja, vain 15 euroa oli yksi kausi! Ostin niitä sitten 45 eurolla, enää puuttuu 5 kautta. :) 
Hihii olen kyllä niin mielissäni nuista kausista, jippiij! 

Kotimatkalla kävimme suurpetokeskuksessa, josta olimme aikaisemmin katsoneet ohjelmaa telkkarista yms. Näimme paikanpäällä myös omistajan, Sulon. :D Karhut oli herttaisia, kuin myös kettu, sudet, porot ja ilvekset, jotka tosin pysyttelivät piilopaikoissaan. Ihana tuo idea siinä mielessä, kun suurin osa (vai kaikki?) eläimistä oli jäänyt orvoiksi, ja ne oli otettu petokeskukseen hyvään hoitoon. Muuten mielestäni suurpedot kyllä kuuluvat luontoon!

Tässä nytten siis valokuvia karhunkierrokselta ja muutama kuva suurpetokeskuksesta! 
Tuli mieleen, että on muuten ollut hirmuisen pitkä hellejakso ja me ollaan kyllä ahkerasti käyty uimassa! Eilen ja toissapäivänä oli huikeat aallot ja tosi lämpöistä vettä. :) 
Nauttikaahan näistä hellepäivistä, kun niitä vielä on! 
Oli muuten eväät kohdillaan karhunkierroksella. ;D
Yksi random retkeilijä kysyikin, että onko tässä jossakin lähellä kotipizza,
kun syötiin pizzoja taukopaikalla reitin varrella. :`DEi kommentteja:

Lähetä kommentti