24. toukokuuta 2015

Amerikkalaiset pannukakut


Hei!
Tänään lisään ihanien amerikkalaisten pannukakkujen ohjeen! :) Alkuperäisen ohjeen löysin netin uumenista, mutta olen muokannut reseptin gluteenittomaksi. Olen tehnyt näitä tällä ohjeella jo neljä kertaa, ja aina ne maistuvat yhtä hyviltä! 
Tänään tein näitä euroviisujen seuraksi, joka on nyt parhaillaan käynnissä. :) Olen katsonut ainakin viimeisimmät 5 lähetystä, ja niin katson tänäkin vuonna! Suosikkejani tänä vuonna ovat Viro, Italia, Slovenia, Australia, Israel, Ruotsi ja Venäjä. Viron toivon voittavan! Upea kappale ja mahtava ääniset laulajat! :) ♡
Maanantaina minulla on viimeinen koe ja sitten enää muutama päivä koulua! Perjantaina on kokeiden palautus ja lauantaina sitten viimeinen koulupäivä! Kyllä tämä lukion ensimmäinen vuosi meni hurjan nopsasti! Huhhuh! :'D 

♡ Anna 

2-3 isohkoa pannukakkua

2 dl Provenan kaurajauhoja
3 dl Semper hienoa jauhoseosta
3 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
3 munaa
2 rkl muscovadosokeria
2 dl piimää TAI 1,5 dl luonnon jogurttia
4 dl maitoa

Paistamiseen:
voita

Sekoita kuivat aineet keskenään (mukaan lukien sokeri ja vaniljasokeri). Sekoita vispilällä munat ja muscovadosokeri. Lisää joukkoon vuorotellen piimä/luonnonjogurtti ja puolet kuivista aineksista. Lisää lopuksi maito, vuorotellen loppujen kuivien aineiden kanssa. Sekoita vispilällä tasaiseksi. Anna taikinan turvota jääkaapissa n.15 minuuttia. Paista valurautapannussa paksuja isohkoja pannukakkuja, molemmin puolin. Nauti pannukakkujen kanssa marjoja, jäätelöä ja siirappia. Voit käyttää mitä tahansa suosikkiherkkujasi pannukakkujen lisukkeena.








4 kommenttia:

  1. Moikka!
    Törmäsin sun blogiin Lempin blogin kautta. Selailin sun blogia ja sulla on kyllä ihan mielettömän hieno blogi. Ja huomaa, että näet tosi paljon vaivaa tämän blogin eteen, etenkin kuvausjärjestelyihin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos paljon Elsa! <3 Tällaiset kommentit on aina niin ilahduttavia, tulee hymy heti huulille! Ihana kuulla, iso kiitos! :)

      Poista
  2. Kiitos reseptistä, menee takuulla testaukseen :) Tällainen olisi ihan unelma aamiainen, ja vielä kaikilla lempparilisukkeilla viimeisteltynä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! :) Löysin tämän netin syövereistä ja muuntelin hiukan mieleisekseni, onnistui tosi hyvin! :)
      Kun ekan kerran tein näitä, laitoin päälle vaahtokarkkeja, valko- ja maitosuklaata sekä keksejä. Aijj että niistä tuli herkullisia! :)

      Poista