12. tammikuuta 2018

Tammikuusta lokakuuhunMukavaa Tammikuuta kaikille!
Vuosi on vaihtunut ja uuden vuoden lupauksia tietenkin tehty. ;) Itse en kummoisempia lupauksia tehnyt, mutta päätin jatkaa sokerilakkoa entiseen tapaan. Joulun aikaan meidän sokerilakko jäi pikkuiselle tauolle ihan siis syystäkin, mutta vuoden vaihteessa jatkoin lakkoa jälleen. Kerran viikossa on siis kohtuullinen herkkupäivä, mutta muuten pitää välttää sokeria parhaansa mukaan. Olen innoissani edelleen tästä sokerin syömisen varomisesta, ihan paras päätös mitä olen pitkään aikaan tehnyt! :D

 Selailin resepti- ja valokuvavarastojani, ja sieltä löytyi muutamia julkaisemattomia ohjeita. Munkkiresepti tulee nyt hyvissä ajoin ennen vappua, sillä viime vuonna en ehtinyt sitä päivittämään. Lisäksi jouluksi tekemäni mausteleipä säästyy ensi jouluun. 
Valokuvia oli muutamasta ns. unohdetusta herkusta tallella, mutta en enää muista mistä reseptit olen aikoinaan niihin ottanut... Nyt siis luvassa valokuvapostaus, mutta pian taas uusia reseptejä on luvassa; kunhan pääsen leipomaan. :)

Viime vuoden lokakuussa kävin lähiympäristössä hiippailemassa kamera kaulassa. Oli pakkasaamu, ja kaikki oli ihanan kuuran peitossa. 
Lunta oli tuolloin miltei yhtä paljon kuin nyt. Välillä on käynyt lämpimän puolella, mutta silti pakkastakin on riittänyt, sillä lumi ei ole ehtinyt sulaa pois.
Olisi se kyllä ihme jos tammikuussa ei ole lunta.
Onneksi ainakaan vielä ei ole näin käynyt, terveisin lumifani.. :D

Nyt kuvien vuoro! 
Nähdään pian ja nauttikaa aurinkoisista pakkaspäivistä!


2 kommenttia: