24. helmikuuta 2016

Vanhojen tanssit


Hellou kaikille!
Vanhojen tanssit olivat 19.2. ja myös minä tanssin vanhat. Meidän lukiolta oli kaksi näytöstä, ja ennen ensimmäisen näytöksen alkua minua alkoi jännittää kamalasti! Olimme asettuneet parijonoon valmiina kävelemään saliin yleisön eteen, mutta odotusta kesti jopa vartin ajan, ja ne olivat tosi tuskalliset 15 minuuttia! :`D Jännitys onneksi laski, kun minun ja parini nimet sanottiin ja pääsimme marssimaan salin poikki muiden luokse riveihin. Tanssimme kahdeksan tanssia, ja mukana oli hitaita valsseja sekä myös nopeita tansseja, kuten salty dog rag ja lopputanssi sata salamaa. Tämän joka vuosi erilaisen lopputanssin oli suunnitellut tänä vuonna toisena osapuolena meidän lukion liikunnanopettaja, ja minun ryhmänohjaajani. Olen pikkuisen ylpeä, kun meijän OSYK saa oikeen mainetta! :D 

Tanssit menivät molemmissa näytöksissä oikein hyvin! Ensimmäisessä ei ollut kuin muutama mekon helmalle astuminen (se olin minä, eikä parini! Hyvä minä! :´´D), joten pystyin tanssimaan ilman mitään paineita tai taka-ajatuksia. :) Toisessa näytöksessä astuin muutamassa tanssissa lähes koko ajan helmalleni, joten en pystynyt niin hyvin nauttimaan viimeisestä esityksestä, mutta oikeastaan nyt jälkikäteen vain naureskelen tuolle jutulle. :D  Viiden aikoihin menimme ravintola Scandiciin syömään, ja ruoka oli aivan mielettömän hyvää! Vaihtoehtoja oli tosi paljon ja tottakai minä hain lisää, niin paljon kuin mekko antoi periksi syödä. :D Jälkiruoaksi oli lime-kinuskijuustokakkua ja se oli tosi herkullista! Harmi kun olin siinä vaiheessa jo niin täynnä etten jaksanut hakea lisää jälkkäriä. 

Illalla oli vuorossa jatkot ja ne olivat minun "oikeat" ensimmäiset jatkot, jos näin voi sanoa. :`D Oli tosi hauskaa ja mukavaa, ja paikalla oli vain meidän lukio, joten kaikki kasvot olivat kutakuinkin tuttuja. Oli kyllä huippua vetää muuvseja hyvässä seurassa! ;D

Oli kokonaisuudessaan ihana ja ikimuistoinen päivä, joka ei unohdu ikinä! <3 Voisihan sitä useamminkin pukeutua prinsessaksi, se oli nimittäin aika mukavaa. :D Mutta kun tämä päivä on vain kerran elämässä, niin siksi se onkin niin ainutlaatuinen! Kiitokset vielä ystävälleni, joka jaksoi valokuvata koko päivän! Kuvat ovat tosi onnistuneita, ja tässä niitä alhaalla näkösällä! :) 

Kävin muutama tunti sitten viisareiden poistossa, ja on kyllä toisella puolella suuta hassu tunnoton olo. :D Puudutus ja irroitus ei sattunut ollenkaan, josta olen positiivisesti yllättynyt! Oi ihanaa pian saan syödä ruokaa, kun poistosta on jo kohta pari tuntia, minulla onkin jo hirmuinen nälkä! 
Mukavaa viikon jatkoa kaikille! <312 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Tuo mekko sopii sinulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Upea meikki sinulla, korostaa hyvin kauniita kasvoja! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elsa! <3
   Ihanaa kun on meikkiasiantuntija blogiystäväpiirissä! :D Minun isosiskoni tosiaan meikkasi minut, itselläni niin vähän kokemusta esim. luomivärien käytöstä, joten annoin hänelle vapaat kädet. :)

   Poista
 3. Moikka! Sulle on Liebster Award -haaste mun blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Teen sen mahdollisimman pian! :)

   Poista