9. tammikuuta 2016

Valkosuklaa-pistaasi herkut


Heippa!
Uusi vuosi on takana ja se oli kyllä taas tosi mukava! Ystäväni Sanni (,jonka blogi on jälleen herännyt henkiin uuden ulkoasun kanssa!) oli meillä uuden vuoden ja leivoimme illaksi herkullista rocky roadia, sekä cake popseja, jotka olivat minun toiset kokeilemani!

Uutena vuotena en ole koskaan tehnyt mitään lupauksia (ne ovat saattaneet tulla myöhemmin vuoden aikana), mutta tänä vuonna halusin tehdä pienen ja mieluisan lisäyksen arkeeni. Harrastan sählyä vaihtelevasti, mutta suurin piirtein kerran viikossa ja lisäksi käyn nykytanssitunneilla, joista innostuin kovasti muutettuani kaupunkiin. 
Olen tehnyt moneen otteeseen venyttely-ohjelmia itselleni ja viime vuonna tein parin kuukauden ajan säännöllisesti 7-minuutin treeniohjelmaa, mutta nekin karisivat matkasta. Siksipä päätin nyt aloittaa säännöllisen lihas-treeniohjelman, sillä haluaisin ylipäätänsä kokeilla lihaskuntoni parantamista, joka ei ole mikään kovin hyvä. Koulun kuntotesteissä olen aina saanut todella vähän erityisesti vatsalihaksia, sekä punnerruksia. Hyvän tuloksen olen saanut hyvin useasti käsien lihaskunto-osiosta, joten haluaisin parantaa eritoten jalkalihaksiani, sillä tiedän että siellä ne jossain ovat! :D En ole ikinä käynyt salilla vapaa-ajallani, eikä se minua houkuttelekaan. Haluan tehdä itse itselleni ohjelman, joka on minulle sopiva ja auttaa parantamaan kestävyyttäni ja kuntoani. Ja koska salilla käymisellä ei ole viehätysvoimaa minuun, aion toteuttaa treenin kotonani, viikolla kaupungissa asunnollani. En oikein ikinä saa lähdettyä mihinkään treenaamaan, jos juuri aika on itsestäni kiinni, se aina vähän vain jää.

Minusta on kiva, kun teen treeniohjelman huolella ja se jotenkin pitää yllä intoa toteuttaa itseään ja pääsyä tuloksiin. Ruokavaliossa en aio tehdä suuria muutoksia, sillä minusta se on hyvä näin. Aion vain lisätä hedelmien ja marjojen määrää, sekä rajoittaa herkuttelun viikonlopuille.
Olen innoissani päätöksestäni ja odotan myös innolla, että pääsen aloittamaan sen! :) 

Lisään kuvia uudesta vuodesta myöhemmin ja nyt lisään näiden herkkujen reseptin. Olen tehnyt näitä namupaloja pienempänäkin ja aina ne maistuvat yhtä hyviltä! :) Tosi simppeli ja nopea ohje on tässä, jos haluaa nopsasti pientä herkkupalaa. Näitä olen tehnyt myös monesti jouluksi, sillä ne sopivat jouluun hyvin! Ja ainiin lukioarkikin on käynnistynyt, minusta oli jo kiva palata koulun penkille ja nähdä kavereita! See you! <3n. 20 kpl

200g paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä
300g valkosuklaata (Panda, gluteeniton)

Poista pistaasipähkinöistä kuoret. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi. Paloittele suklaa laakeaan astiaan ja sulata mikrossa välillä sekoitellen. Voit sulattaa suklaan myös vesihauteessa. Lisää pistaasirouhe sulatetun suklaan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Annostele seos lusikoita apuna käyttäen pieniin vuokiin (herkkujen määrä riippuu annosvuokien koosta). Nosta vuoat kylmään, kunnes ne ovat kovettuneet.
2 kommenttia:

 1. Todella upeita kuvia, laatu häikäisee! Ja nuo näyttävät kyllä suussasulavan hyviltä! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanni! :D
   Sattuipa kamera vain tarkentamaan oikeaan aikaan! ;D

   Poista