31. joulukuuta 2015

Minun jouluniHei!
Joulut on nyt vietetty ja seuraavana juhlitaan vuorostaan uutta vuotta. 
Jouluaattona heräsin kahdeksalta katsomaan Joulupukin perinteistä kuumaalinjaa. :D Siinä oikeastaan  seurasin vain soittajien ja pukin keskustelua, niitä on niin hauska kuunnella! Tärkeimpänä oli kyllä nähdä Lumiukko. Aamupäivä meni siis telkkarin ihania jouluohjelmia katsellessa, niin antaumuksella etten ehtinyt edes aamupalaa syömään, vaan söin vasta Jouluaterian kahden maissa. :'D 

Neljäksi menimme Joulukirkkoon ja sen jälkeen veimme kynttilöitä hautausmaalle. Illalla herkuttelin pipareilla ja valkohomejuustolla (minun lemppari jouluherkku! ;)). Kahdeksalta aloimme availla paketteja ja sain mitä ihanimpia lahjoja laidasta laitaan! Muunmuassa Muumiopas-kirjan, toivomiani  ihania pipstudion astioita, 5 suklaarasiaa, pehmeän ja mieluisan yöpuvun sekä useita leivontatarvikkeita. :) 

Vietin jälleen ihanan Joulun perheen, mainion ruoan ja kiireettömyyden parissa. 
Seuraavaksi muutamia kuvia minun joulustani. :) 
Nähdään ja viettäkää myös hauska uusi vuosi!
Kokeilin glut. joulutorttuja Frian valmiista lehtitaikinasta. Nämä eivät tästä juurikaan uunissa kohonneet, mutta maku oli aivan hyvä. Suosikkina pidän kuitenkin Schärin millefoglie-taikinaa. 

My Christmas presents part 1

Presents part 2

Presents part 3

Hermannin ensimmäinen Joulu!

Tiuhti sai joululahjaksi gourmeeta sekä kolme herkkukeppiä, jotka ostin Haaparannan eläinkaupasta.
Pikkuinen oli niin innoissaan! <3

Tässä yksi itsetehdyistä lahjoistani.
Tämän annoin vanhemmalle siskolleni. :)

2 kommenttia:

 1. Teilläkin on siis ollut ihanan rauhallinen joulu, mikä kyllä välittyy niin tämän postauksen tekstistä kuin myös kuvista :) Kaunis tuo ovikranssi!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä näin on! :)
   Kiitos Lempi! Nyt kun hoksasin niin sen väsääminen ja viimeistely venyi vielä joulupäiväänkin saakka! :D Valmiiksi sen kuitenkin sain ajoissa!

   Poista