12. lokakuuta 2014

Siikamarkkinat 2014


Heippa!
Heti ensimmäiseksi suuret pahoittelut isosta tauosta! On tullut jos jonkinlaisia esteitä, enkä ole pystynyt lisäämään uusia postauksia. :/ Nyt kuitenkin yritän palauttaa tavallisen, "yksi postaus viikossa" tahdin. :) Mutta siis, olin ystäväni kanssa myymässä itse leipomiamme tuotteita, Hailuodon siikamarkkinoilla. Otimme tuotot kumpikin omiin kassoihimme ja pakkasimme tuotteet oman näköisiksi. Olin nyt toista kertaa myymässä markkinoilla ja sinne on jotenkin tosi kiva leipoa, vaikka se onkin hirmuinen urakka yhdelle illalle! 
Itse olin myös tänään myymässä ja väkeä oli jonkin verran vähemmän mitä edellispäivänä. Leivoin mm. perinteisiä tiikerikakkuja, sitruunakuppikakkuja, korvapuusteja sekä gluteenittomana mustikkatiikeriä ja marjapiirakkaa. Lauantai iltana päätin leipoa mukaan myös jotain suolaista ja päädyin patonkeihin ja juustosarviin. Isosiskoni auttoi myös ja leipoi markkinoille suklaakeksejä sekä marianne- ja turkinpippurinekkuja. Ystäväni Sanni leipoi mm. nyhtöleipää, vuokakakkuja, mustikka- ja toscapiirakkaa ja suklaakuppikakkuja. Kaiken kaikkiaan markkinat olivat jälleen mukavat ja ostajia oli kuitenkin yllättävän paljon! 
Huomenna on jännä päivä, nimittäin kokeiden palautus päivä! Onneksi saa nukkua normaalia pitempään, kun koulu alkaa myöhemmin. :) Seuraavaksi kuvia markkinatunnelmasta! Nähdään!

5 kommenttia:

 1. Hienoa, että innostuitte, kaverisi ja sinä!
  Tällaiset pienet tapahtumat ovat tosiaan ennakkoon rankkoja, mutta hyvä tunnelma korvaa nähdyn vaivan.
  Ja vielä jos kauppa käy, niin silloinhan kaikki on hyvin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kiitos ihanasta kommentista! :)

   Poista
 2. Kommentti vähän jälkijunassa, mutta tulee kuitenkin! :D
  Itsekkin olen monena vuonna ollut myymässä paikallisessa tapahtumassa torilla itsetehtyjä säilykkeitä ja leivonnaisia. Mukava kuulla, että muutkin samanikäiset ovat innostuneet asiasta :) Mikä oli suosituin tuotteenne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Minkäläisiä säilykkeitä olet myynyt? :) Kaverini suosituin oli varmaankin nyhtöleipä ja minulta meni eniten valkosuuklaa-sitruuna kuppikakkuja ja tiikerikakut menivät myös aika hyvin! :)

   Poista
  2. Säilykkeet ovat olleet kurkkupikkelssiä, marjahyytelöitä ja mehua.
   Kuppikakut ovat nyt niin muotia, että niitä varmaan kannattaakin tehdä ;)

   Poista