27. syyskuuta 2014

Arvonnan voittaja, sekä valokuvausta

Jippii! Nyt on koeviikko takana ja saan huokaista helpotuksesta! :D Omasta mielestäni kokeet menivät hyvin, ne eivät olleet niin kamalan vaikeita kuten aluksi pelkäsin. 
VALTAVAN SUURET KIITOKSET JA HALIT KAIKILLE IHANILLE ARVONTAANI OSALLISTUNEILLE! <3 :) Kommentit ovat olleet aivan ihania ja saavat aina hymyn huulille! Arvonnan suoritin netin arvontakoneella ja pistän voittajalle sähköpostia. :) Ja pahoittelut kun arpomisessa kesti, minulle nimittäin tuli jo synttärivieraita ja netti ei alkanut yhteistyöhön kanssani. :D

Arvonnan voittaja on...... Lempi!
Hurjasti onnea Lempille! :) <3

Neljän parhaan joukkoon pääsivät myös:
Tiinakk
Miia/Pullantuoksuinen koti
ja
Melissa!

Lähetän postitse terveiset myös Tiinakk:ille, Miialle ja Melissalle!
Kesän aikana on tullut otettua paljon valokuvia, joten laitan tähän postaukseen lisäksi ottamiani valokuvia. Viimeisin piirustusintoni tuotti Muumikirjasta piirretyn kuvan, joka näkyy myös yhdessä kuvassa. :) Lopussa myös kuvia minun tämän vuoden synttärikakusta! Eli kyseessä ei ole se perinteinen täytekakku, vaan Marjaisa Valkosuklaajuustokakku, jonka ohje löytyy Unelmaa Leipomassa-blogista. :) Syksykin tulla tupsahti aika nopeasti, mutta ruskan värit ovat todella kauniita, niitä jaksaa kyllä ihastella! Ihanaa syksyn jatkoa kaikille! <36 kommenttia:

 1. Vautsi miten ihania kuvia, varsinkin nuo 2 ensimmäistä! <3 (: Ja onnea voittajille!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja kerrassaan herkullisen näköinen kakku :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kakku oli kyllä hyvin onnistunut! :)

   Poista
 3. Miten ihanan herkullinen palakuva! ;D

  VastaaPoista