23. joulukuuta 2016

Hyvän joulun toivotus


Moikka!
Enään on vain yksi yö jouluun. Tällä hetkellä meillä jouluvalmistelut ovat kovassa vauhdissa. Eilen leivottiin koko päivä. Tein omat gluteenittomat herkkuni itse, mm. taatelikakkua ja pipareita tottakai. Taatelikakkua en ole ikinä ennen tehnyt enkä tietääkseni maistanutkaan, joten kiva kokeilla jotain uutta! Päältä päin näyttää, että vuokakakku onnistui hyvin ja otin ohjeen tosiaan Gluteenitonta leivontaa blogista. :) Katsotaan jos myöhemmin lisään siitä postauksen. 

Näin joulukuussa on ollut jos jonkinlaista puuhaa ja projektia, joten en ole tänne blogin puolelle oikein ehtinyt. Olen tehnyt itse kaikki joululahjat, ja enään paketointi puuttuu. Koulussa kans on ollu erilaista ohjelmaa, ja tänä vuonna koulu päättyi perinteiseen yökirkkoon ja uuteen joulujuhlaan, sekä talenttiin. :D Ennen meillä on ollut työpajoja, joissa on esim. askarreltu tai pelattu, mutta nyt ohjelma oli uudistettu. 
Oli kyllä mukavaa! Katselimme musiikkiesityksiä, tonttujen kahvitauon draamaa, lauloimme yhdessä joululauluja ja söimme lopuksi ihanan joulupuuron.

Piparitalotkin olen tehnyt ja tein niitä kaksi, toisen kotiin ja toisen mummille. :) Mummille tein mökin kaavat itse alusta loppuun, ja koska taikinaa jäi vielä mummin mökinkin jälkeen yli tein meille kotiinkin pikkuisen piparikylän. Siihen meillä oli valmiita muotteja, joten kaikki kolme taloa valmistuivat nopeasti. 
Onkos teillä tehty piparitalo? :)


Haluan toivottaa teille aivan ihanaa joulua
ja sitäkin mukavampaa uutta vuotta! ♡

2 kommenttia: