29. lokakuuta 2016

Children`s Halloween
Halloween tervehdys!
Pikkusiskoni järkkäsi Halloween juhlat kavereilleen ja minä parhaani mukaan touhusin mukana. Teimme limsasta boolia, jonne laitoimme eilis iltana väkerretyn "jääkäden". Siskoni teki gluteenittomia mokkapaloja (ohje jo blogissa, nimellä mokkapalat), joiden päälle laitoimme lakritsikastiketta ja marmoroimme pinnan. Lisäksi teimme nakkisormia ja haamumarenkeja. Tarjolla oli myös vaahtokarkkeja ja pollyja.

Oli kyllä kiva väsätä kaikkia herkkuja! :) Laitoimme myös yläkerran teeman mukaiseen kuntoon, harsojen ja erilaisten tummien kankaiden avulla.
Kun kerran kurpitsoja emme ruukaa ostaa Halloweeniksi, käytimme appelsiineja. :D Niistä tuli tosi helposti minikurpitsan näköisiä lyhtyjä, ja valaisivat kivasti pimeässä illassa. Ensin piti halkaista appelsiini, jonka jälkeen puristin mehun pois. Sitten lusikkaa apuna käyttäen sain hedelmälihakerroksen pois, niin että alta paljastui kokonaan valkoinen osa hedelmästä. Tämän jälkeen tein veitsellä hampaat, silmät ja kattopuolikkaan päälle varalta reiän kynttilän liekin vuoksi. Kokeilkaahan ihmeessä! :)

Kivaa vklp kaikille ja Happy Halloween! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti