17. marraskuuta 2015

Talvi tekee tuloaan


Heippa!
Mukava kirjoitella taas pitkästä aikaa! Koeviikko alkaa perjantaina, ja olisi jo hyvä alkaa lukemaan ja pänttäämään. Minulla on yhteensä kuusi koetta, ja työläimpiä niistä ovat yhteiskuntaoppi sekä englanti. Englannin kieleni on heikko, joten yritän nyt mahdollisimman hyvin opetella kieltä, etenkin sanoja. Koeviikkoni loppuu ensiviikon perjantaina, jolloin saan viettää pitemmän vklp, sillä maanantaina minulla ei ole koetta! Onko teillä kenelläkään käynnistymässä koeviikko lähiaikoina? :)

Hirmuista vauhtia mennään, kohta on jo Joulukuu! Minulla ei ole vieläkään kalenteria, mutta aion hankkia sen mahdollisimman pian. Joulu on niin ihanaa aikaa, mielestäni vuoden parasta! Olen jo muutamina päivinä kuunnellut läksyjen teon ohella erilaisia joululauluja, tykkään eniten Michael Bublen versioista! :D Kohta olisi jo hyvä tietää millaisen piparitalon sitä tänä vuonna loihtisi, ja joululahjojakin pitäisi alkaa miettimään. Muutamia minulla on jo tiedossa. :) 

Otsikon mukaisesti talvi tekee tuloaan. Lunta on sadellut muutamina päivinä, mutta se on sulanut heti maahan tultuaan pois. Toivottavasti kohta saataisiin kunnon ensilumi! Tänään lisään muutamia ottamiani valokuvia. Kävimme ikään kuin metsävaelluksella, ja sain otettua hienoja kuvia kasteen ansiosta! 

Tänne asunnolle äitini kanssa viritimme Joulutähden, ja se tuo jotenkin niin paljon rauhallista tunnelmaa! <3 Ajattelin käydä ostamassa itselleni vielä yhdet jouluvalot. Viime vuonna ostin tuon tähden, mutta olisi kiva saada vielä jtn lisää! :)
Nähdään!5 kommenttia:

 1. mulla alkaa huomenna koeviikko! onneksi, mutta toisaalta ei! :D täällä lyhyt koulurapsa; http://postittelijanleipomukset.blogspot.fi/2015/11/marraskuun-slypaketti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Raita!
   Kiitos ja samoin sulle tsemppiä kokeisiin! :) Ootko nyt aloittanu lukion, että oot ensimmäistä vuotta? :) Viimeinen koeviikko ennen Joululomaa, tähän on panostettava, niin sit saa hyvillä mielin lähtä lomalle! :D

   Poista
 2. Upeita kuvia, todella tarkkoja ja tunnelmallisia!

  VastaaPoista