1. lokakuuta 2015

Syntymäpäiväkakku


Hellou!
25 000 rapsahti kävijälaskurissa rikki, minulle se on aivan huikea summa! :) Kiitos hirmuisen paljon kaikille blogini lukijoille ja myös niille, jotka ovat vain piipahtaneet blogissani! <3 Toivottavasti jaksatte jatkossakin seurata ja lukea postauksiani, sekä kokeilla reseptejäni! : ) 
En valitettavasti toteuta (ainakaan vielä) arvontaa, josta vihjailin viimeksi. :S

Täytin muutama päivä sitten 17, ja mukavasti pääsin kotiin viettämään synttäreitä, sillä minulla oli pari lomapäivää koulusta, koska kaikki koeviikon kokeet olin jo tehnyt. :) Kummini kävivät kakkukahvilla, ja oli kiva rupatella illan pimetessä. :) Tein kakkupohjat jo edellisenä päivänä. Kun tulin kotiin laitoin heti koneet laulamaan ja uunin lämpenemään! Aamupäivällä tein kakun jääkaappiin maustumaan, ja iltapäivällä valmistin kuorrutteen sekä pursotin kermat kakun reunoille. 
Tein 5 munan kakkupohjan, täytteeksi laitoin mansikkamelbaa, banaania sekä suklaamoussea. Päälle tuli valkosuklaakuorrutus ja reunoille perinteinen kermavaahto. :) Oli kyllä hyvvää, vaikka itse sanonkin! : D

Koeviikko on siis ohitse ja meni ihan hyvin! Matikkaan lukeminen jäi aivan viimeiselle illalle, mutta koe tuntui menevän hyvin, vaikkakin aika loppui yhden tehtävän suhteen kesken. :/ Huomenna alkaa toinen jakso ja kirjat on hommattu! Kuusi koodia näyttäisi minulla olevan, ihan mukavia oppiaineita, etenkin mantsa kakkonen! :)
Minulla on ihan sunnuntai olo, vaikka huomenna alkaa viikonloppu! Menen kaverille yöksi, ja katsotaan varmaan leffoja ja syödään sipsejä ja karkkeja, kunnon iltapalaa unohtamatta! :D Ainiin, viikon päästä on Luovon siikamarkkinat, ja menen sinne jälleen kaverini kanssa myymään leivonnaisia. :) Kovaa leipomista siis luvassa ensiviikon lopulla! :D
Nauttikaa viikonlopusta ja leipokaa jotain hyvää pimeneviin syysiltoihin! <3


Pst. Muistakaa pistää kommenttia jos haluatte tietää tarkemmat ohjeet tähän kakkuun! :)






2 kommenttia:

  1. Hirmuisen sydämelliset synttärionnittelut Anna! ♥
    Miten kaunis ja herkkä kakku! Nuo sydämet ovat aivan ihania ja suloisia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Taru! <3
      Kakku oli kyllä todella hyvin onnistunut, maut kohdillaan! : D

      Poista