18. heinäkuuta 2015

Jyväskylässä

Hellou!

Eilen tulin muutaman päivän pituiselta Jyväskylän reissulta! En ole aiemmin käynyt Jyväskylässä, joten oli mielenkiintoista päästä uuteen kaupunkiin. Teimme reissun kolmen hyvän lukioystäväni kanssa, ja ehdimme tehdä yllättävän paljon kaikenlaista. Ensimmäisenä päivänä kiertelimme ostoskeskuksia ja pikku putiikkeja sekä valmistimme itse päivällistä. Toisena päivänä vierailimme Pandan tehtaalla, joka olikin reissun kohokohta! : ) Tehtaalta tarttui mukaan paljon herkkuja kotiin viemisiksi, ja itselleni ostin halvalla smash- karkkeja. Rakastan suolaisen ja makean yhdistelmää, popcornsuklaa, suolainen salmiakki ja vanilja.. nam! Ohessa myös kuvaa herkuista.

Toisena päivänä ehdimme myös käydä läpi Vaajakoskea, jossa yksi kavereistani on asunut. Kävimme ihanassa sisustuskaupassa ja vesivoimalan näyttelyssä. Käytiin myös pannukakkutalossa, ja otin vadelma maitosuklaa pannarin. :) Mukavaa kun sieltä saa gluteenittomia pannareita! 
Teimme jälleen itse ruokaa ja loihdimme taivaallista salaattia, jota sitten syötiin vielä illalla. : D Ohessa pelasimme myös uusilla pelikorteilla erilaisia pelejä yö myöhään. :)

Vikana päivänä kierreltiin vielä kauppoja ja käytiin spice icessa jätskillä! Olen pitkään haaveillut pääseväni spice iceen ja vihdoin se tuotti tulosta! Jätskiannos oli kyllä ihana, ja kaikki lisukevaihtoehdot olivat suorastaan herkullisia! :) Pitää kyllä käydä toistekin!

Reissu oli tosi kiva ja oli ihana nähdä kavereita pitkästä aikaa! <3 Matkasimme tullen mennen onnibussilla, hyvä opiskelijabudjettiin sopiva vaihtoehto! Ja yövyimme jäätävän isossa kerrostalohuoneistossa. : D
Nyt muutamia kuvia reissulta. :)

Pst. Ensipostauksessa luvassa tosi hyvä gluteeniton leipä ohje! : )


Laaja ja upea sisustuskauppa Vaajakoskella!

Moilaksen rieska sopi täydellisesti hyvän salaatin kanssa! : )Spice ice:n softis unelma. <3


Kävimme myös suloisessa Pienikamari -kaupassa, jossa oli valtavasti ihania juttuja!
Päädyin lopulta näihin muffinssivuokiin. : )

Tämä paita tarttui ainoana ihanana mukaan bikbokista. :)


2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa reissunne mukavalta! Pandan tehtaanmyymälä on ihana, täytyypäs poiketa siellä taas piakkoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Siellä oli vaikka ja mitä herkkuja, ja minulla on vieläkin sieltä karkkeja jäljellä! :D

      Poista