11. helmikuuta 2015

Valokuvausta - Iso Syöte


Hola!
Viikonloppuna olin siis Isolla Syötteellä lomailemassa! Lasketeltiin, syötiin kovasti kuppikakkuja ja oikeatakin ruokaa, katsottiin pari piirrettyä <3, hiihdettiin huimaa vauhtia pikku syötteeltä isolle (se on maailman paras latu tällä hetkellä! Hirmuisesti laskua :D), otettiin valokuvia ja nukuttiin riittävän pitkään. :) Oli kyllä oikein mukava reissu ja kun hyvä ystävä oli mukana niin se vain parani! :D Käykäähän toki katsomassa Sannin uutta Galleriaa, pst. sisältää hienoja kuvia! :)

Huomenna, niin kuin moni varmasti jo tietää, on penkkarit! Koulussa on huomenna perinteikäs abigaala, jotenka tiedossa olisi kevyempi koulupäivä. Vain ensimmäinen oppitunti on normaalisti. :) Ja perjantaina on vanhojen tanssit! Mahtavaa päästä katsomaan millaisia pukuja "tanssiaisista" löytyy, näin muumityyliin. :D Minulla tuli heti mieleen naamiaiset jakso, jossa järjestettiin tanssiaiset, ja pikku myy oli kyllä oikea parkettien partaveitsi. :`D

Nyt muutama valokuva Isolta Syötteeltä. Ja hei, onko kellään perjantaina vanhojen tansseja? Jos on niin pitäkää hauskaa ja lykkyä tykö! :) Nähdään! 


2 kommenttia: