4. joulukuuta 2014

Piparkakkutalo


Hei!
Joulussa on varmaankin parasta, kun saa leipoa piparkakkutalon! Aherrin viime viikonloppuna tämän mummun piparitalon parissa. :) Kun talon seinät kohosivat paikoilleen ja koristelu oli tehty, veimme talon mummilleni. Mummi tykkäsi kovasti toivomastaan piparitalosta! Tein talon kaikki osat lauantaina ja sunnuntaina koristelin ne ja kokosin talon. Seinät tosiaan kannattaa koristella ennen kokoamista, sillä se on huomattavasti helpompaa näin päin. Kaavat taloon piirsin ja mittasin itse. :)
Huomenna koulussamme on YO-juhlat ja on kiva pukeutua hieman nätimmin ja syömme myös itsenäisyyspäivän juhla-aterian! Minun ehdoton perinteeni on katsoa linnanjuhlat. Voi aina ihastella upeita pukuja ja jännittää, että ketä kaikkia juhlavieraita on kutsuttu! :) Lisäksi ajattelin askarrella joulukortteja ja leipoa jouluisen juustokakun, joulukakkukilpailua varten. En malta odottaa, että saan maistella kakkua ja katsella samalla itsenäisyyspäivän vastaanottoa! :)

Hyvää Joulua kaikille! <3


 8 kommenttia:

 1. Näyttää aivan oikealta piparkakkutalolta, siis juuri sellaiselta satumaiselta! :) Omani on vähän erilainen, majakka tällä kertaa: www.ajatuksiajavillasukkia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nunnu!
   Tosi kiva idea! Tykkään eritoten tuosta "lasisesta" ikkunasta, josta paistaa valo. :)

   Poista
 2. Ihan mahdottoman kaunis talo Anna! Tosi hienot kaikki koristeet ja tuo kissa ja lumiukko ovat aivan ihania yksityiskohtia! :) Mua jännittää miten saan oman taloni tehtyä, kun en ole ennen tehnyt ja lupasin tyttärelle tehdä muumitalon... Pitää oikein keskittyä, että kaikki menee hyvin. Jos taloa ei blogissa näy, se on mennyt pieleen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij kiitos paljon Taru! <3
   Hauskaa että kokeilet tehdä muumitalon, siitä tulee varmasti hieno! :) Itse en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan mitään haasteellisempaa, vaan olen pysytellyt näissä pienissä ja yksinkertaisissa taloissa. :D Aion kyllä joskus kokeilla myös muumitaloa!

   Poista
 3. Voi että miten herttainen piparkakkutalo<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Piparkakkutalon rakentaminen ja koristeleminen on minun mielipuuhaani! :)

   Poista