27. tammikuuta 2014

Pähkinäsuklaa täytekakku

Heippa kaikille! Viikonloppuna tein täytekakun synttärijuhliin. Täytekakun kaikkien osien reseptit olen poiminut Kinuskikissan sivuilta, sillä sieltä löytyy niin monipuolisia vaihtoehtoja täytekakun täytteisiin, pohjiin jne. Ja ohjeet ovat myös niin luotettavia ja varmoja onnistumisen kannalta! :) Pohjaksi halusin kokeilla uutta pähkinä-sokerikakkupohjaa, joita tein 2 kpl. Täytteeksi valitsin makumaailmaan täydellisesti sopivan pähkinäsuklaatäytteen, joka todellakin oli yhtä hyvää kuin odotin! Kakun reunoja varten tein suklaakerman ja pinnalle tein taivaallisen valkosuklaakuorrutteen. Kakku sopii erityisesti suklaata ja pähkinää rakastaville, niin kuin nimikin jo sanoo! :)10 kommenttia:

 1. Ihana kakku! Ja uskomattoman tasaiset pursotukset ja tuo pinta, vau! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan taivaallisen näköinen kakku! ;D Tuollainen pähkinäpohja on ihan uusi juttu mulle, täytyypä laittaa korvan taakse tämä ohje :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! Juu pohjan resepti osoittautui kyllä todella meheväksi ja herkulliseksi! :)

   Poista
 3. Nam, miten herkullisen ja ihanan näköinen kakku! :P

  VastaaPoista
 4. Sinun blogiasi selaillessa iskee leivontahimo! Ihania leivonnaisia! Kun nykyään kerran on näitä tv-ohjelmia joissa leivotaan, niin sinunkaltaisesi nuoren neidon kannattaisi osallistoa mittelöön näyttämään taitojasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla!! :) Hihi, se olisi kyllä kerrassaan mahtava kokemus! Ei sitä tiedä jos vähän vanhempana saattaisin uskaltaa osallistuakin! :D

   Poista
 5. Miten minä en nyt ollenkaan tajua, että missä tämän resepti oikeen on?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kakun kaikkien komponenttien ohjeet löydät Kinuskikissan sivuilta. :) Pohjaksi siis pähkinä-sokerikakkupohja, täytteeksi pähkinä-suklaatäyte ja reunoille pursotin suklaakermaa ja pinnalle valkosuklaakuorrutus. :)

   Poista