20. tammikuuta 2013

Munariisi pasteijat

n. 5 kpl

200g Fria:n gluteenitonta voitaikinaa (pakaste)
Täyte:
2 keitettyä munaa
2½dl keitettyä puuroriisiä
2 valkosipulin kynttä
Mausteina: Suolaa,currya,valkopippuria ja paprikajauhetta

Keitä puuroriisi ja munat.Mittaa kulhoon valmis puuroriisi.Pilko keitetyt munat, ja lisää riisin joukkoon.Pilko valkosipulin kynnet ja lisää ne täytteeseen.Lisää lopuksi mausteet.Jaa voitaikina 5 palaan.Kauli paloista suorakulmion mallisia ohuita levyjä.Lisää täyte levyjen toiseen reunaan (jätä kuitenkin 1cm reunasta).Nosta vastakkainen reuna täytteen päälle, limittäin toisen reunan kanssa.Taputtele reunat yhteen, ja painele ne lopuksi haarukalla.Paista 220 asteessa n. 12-15 min.


Tässä kuvassa on 4 pasteijaa, sillä yhden ehdin jo syödä : D
Mutta hyviä olivat, vaikka itse sanonkin.


2 kommenttia:

  1. Vautsi mikä ihana blogi! Tietääpä mistä seuraavan kerran katsoo ohjeita kun alkaa jotain tekemään! ;) - E.K

    VastaaPoista