Kääretorttupohja
4 munaa
1½ dl sokeria
1½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Kuorrutus
125g voita tai margariinia
½ tl vaniljasokeria
4 dl tomusokeria
1 rkl vettä
pinkkiä pastaväriä
strösseleitä
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon siivilän läpi. Vältä liikaa sekoittamista. Kaada taikina uunipellille ja paista uunin keskitasolla 8-10 minuuttia. Kumoa pohja leivinpaperille ja anna jäähtyä. Valmista sillä aikaa täyte. Pehmennä voi sähkövatkaimella notkeaksi. Lisää vaniljasokeri. Lisää tomusokeri joukkoon pienissä erissä koko ajan vatkaten. Lisää lopuksi vesi ja pastaväri ja vatkaa vielä vähän aikaa. Jos kreemi tuntuu liian paksulta ja sen levittäminen pohjan päälle on hankalaa, käytä sitä nopeasti mikrossa miedolla lämmöllä. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle ja ripottele pinnalle strösseleitä.
Meidän oma pikku erikoisuus, tuo oli kyllä meiltä loistava keksintö ja jaksaa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen! <3
VastaaPoistaTotta! <3 <3 Nämä ovat niin herkullisia, eikä näihin voi kyllä ikinä kyllästyä! :D
PoistaOi mutta näitä tarvii joskus kokeilla! Yleensä ne simppeleimmät jutut on parhaita ;)
VastaaPoistaP.S kommentoin markkinapostaukseesi :D
Niinpä! ;) Juu minä huomasin sen, mutta en ole vain ehtinyt vielä vastata siihen! :D
Poista