8. marraskuuta 2014

Syysloma - Video

Morjens!
Syyslomalla kokeilin Schärin uusia gluteenittomia tortillapohjia ja ne olivat kyllä aivan huippuja! Aikaisemmat mitä olen ostanut, ovat olleet sitkeitä ja täysin mauttomia ja suutuntuma ei ole ollut hyvä. Nyt voin ilomielin suositella näitä Schärin tortilla-Wrapseja kaikille tortillan ystäville! :D Samalla kun mussutin näitä herkkuja, katsoin Twilightin toisen osan tv:stä, joka oli hyvä! Lomalla tein myös suklaafondueta ja sen kanssa herkuttelin hedelmiä, vaahtiksia ja poppareita. <3 
Päätin tehdä tästä syysloman alusta videon! :) Tykkään paljon videokuvaamisesta, niin ajattelin että olisi kiva kuvata fonduen valmistamista yms. Aluksi ajattelin lisätä videoon myös ulkona kuvailemiani videoita, mutta päätin tehdä niistä aivan oman postauksen, jonka lisään tänne jossain välissä. 
Tänään on sitten Isänpäivä ja minä leivoin täytekakun ja siskoni leipoi porkkanakuppikakkuja. :) Koeviikkokin lähestyy armotonta vauhtia, nimittäin enää viikko lukemis aikaa! :D Onneksi minulla ei ole hirmuisia lukemisaineita, vaan kieliä mm. enkkua, ruotsia, äikkää ja historia on ainoa lukuaine.
Toivottavasti tykkäätte videostani ja toivotan mukavaa isänpäivää kaikille isille!! :D
Mukavaa alkavaa viikkoa!4 kommenttia:

 1. Olipas kiva video ��

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kiva katsella tätä videota :) Ja tietty rupes heti tekemään mieli suklaata... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Sepä se, minullakin tekee aina mieli suklaata kun sitä näkyy esim. mainoksissa! :D

   Poista