22. tammikuuta 2019

Tammikuun tuiskujaHeippa kaikille!

Nyt olisi uusi vuosi ja uudet kujeet.
Joulun ihana aika on pikkuhiljaa taputeltuna, meidän kuusi sai lähdön viime viikolla. Yleensä meillä on tapana pitää sitä sisällä reippaasti helmikuun puolelle, mutta tänä vuonna se sai valitettavasti väistyi remppahommien tieltä. Kaikki tuttavat naureskelevat, että jopas kuusi saa olla pitkään huoneenlämmössä, ihailun kohteena. 

Noh se niistä joulupuuhista, nyt pitäisi keskittyä talveen ja sen kirpeisiin pakkasiin, joita on ainakin täällä pohjoisessa riittänyt. :D Kolmessakymmenessä mittari on parhaimmillaan ollut, nyt alkaa hetkeksi helpottamaan. Koulu on käynnistynyt hyvin ja kursseja kulkee tasaiseen tahtiin. Viime viikot on ollut suht rentoja; tietokoneharjoituksia karttojen teon parissa ja luennoilla käyntiä. Koulupäivät on ollu aika lyhyitä, mutta helmikuussa uusien kurssien myötä lukkari taas täyttyy. 

Tammikuussa olen ulkoillut, ollut kotona, muuttanut uuteen asuntoon, käynyt kahden ystävän tupareissa, hakenut opiskelijahaalarit ja ommellut haalarimerkkejä, potkuroinut kauppaan ja syönyt suklaata matkaeväänä, tähystellyt kuunpimennystä, syönyt jätskiä 26 asteen pakkasella ja saunonut.
Kaiken näköistä on tullut puuhattua ja kaikkea kivaa on tiedossa.

Viime viikonloppuna kävimme ulkoilemassa, mittarissa näytti 28 miinusastetta. Hanki narskui kenkien alla ja aurinko paistoi ihanasti pitkään aikaan. Toivottavasti tällaisia pakkaspäiviä tulee vielä lisää! Ohessa tunnelmia retkeltämme. Toivottavasti nähdään taas pian, mahdollisesti reseptien parissa. Mukavaa viikkoa teille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti