22. marraskuuta 2015

Lumi narskuu kenkien alla


Moikka!
Päivitän nyt näin peräkkäin toisen valokuvapostauksen, sillä perjantain ja lauantain välisenä yönä satoi tämän talven ensimmäinen kunnon ensilumi! :) Haluan jakaa kuvat tänne ikään kuin tuoreeltaan, seuraavassa postauksessa on sitten luvassa perinteistä reseptiä! 

Kun menin perjantai-iltana nukkumaan, vilkaisin vielä ikkunasta pihalle ja huomasin, että siellä alkoi tupruttaa lunta. Oli mukava mennä nukkumaan toivossa, että aamulla olisi maa valkeana. Aamulla tiesin jo ikkunasta tulevasta kajosta, että ulkona on mukavan korkuiset nietokset. Lunta oli satanut n. 15 centtimetriä! :) Aamupäivällä käytiin pienellä kävelyreissulla pihalla, ja otin mielissäni kuvia. Tiuhti lähti seuraamaan meitä ja sai kahlata lumihangessa mahaa myöten. :D Ensilumi on niin parasta, se tuo heti enemmän valoa (vaikka pimeästä tykkäänkin!) ja Joulumieltä! :)

Eka koe eli enkun oli tosiaan perjantaina, ja en kyllä osaa sanoa yhtään, että miten se meni. Kaksi sanastotehtävän kohtaa jäi tyhjäksi, mutta kaikkiin muihin vastasin. Tämän kokeen kanssa oli mukava, kun ei tullut kovin kova kiire, koska kirjoitelmaa ei tarvinnut kokeen aikana tehdä. Luetun ymmärtäminen vei jo ihan tarpeeksi aikaa, mutta kiire ei vielä ehtinyt yllättää. Tosin viimeisen tehtävän kohdat menivät vähän huolimattomasti, koska kello tikitti kahtatoista, jolloin piti olla valmis. Maanantaina on musiikin koe, johon olen jo melkein kaikki asiat lukenut, tiistain ja keskiviikon yhteiskuntaopin sekä maantiedon kokeisiin pitää vielä kovasti lukea! Yh:ta en ole vielä edes aloittanut, mutta huomenna pitää tai no siis tänään. :`D 

Hyvää yötä, ja nauttikaa lumesta, jos sitä on teidänkin pihalle satanut! 2 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihania talvikuvia! Itse olin ihan innoissani eilen, kun maassa oli pari senttiä lunta! Harmi, ettei täällä tullut ihan noin paljoa!
  Mulla alkaa koeviikko tiistaina, ja kyllä vähän jännittää! Tsemppiä sulle kokeisiin ja kohtahan alkaakin joulukuu, ja on esim. itsenäisyyspäivä! Ja tietty joululoma <3 tulee myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elsa! <3
   Minkälainen olo jäi koeviikosta? :) Mulle ainakin jäi ihan hyvä, mutta tottakai se kokeidenpalautus aina jännittää! :D

   Poista