2 munaa
1½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2½ dl gluteenittomia Provena-täysjyväkaurajauhoja
1½ tl leivinjauhetta
125g sulatettua voita
1 dl maitoa
Täyte:
4-5 dl marjoja
2 prk vaniljarahkaa
2 munaa
½ dl sokeria
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon ja sulatetun rasvan kanssa. Sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun piirakkavuokaan. Levitä päälle marjat. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä täyte marjojen päälle. Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alatasolla, noin 35 min.
Herkullisen näköistä piirakkaa! Ihanaa, kun tulee kesä ja tuoreita marjoja saa sitten syksymmällä. =)
VastaaPoistaKiitos Napsu58! Totta, marjat ovat herkkua! :D
Poista