Pohja:
4 munaa
2½ dl sokeria
4 dl gluteenittomia jauhoja
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
150 g sulatettua voita
1½ dl maitoa
Kuorrutus:
300 g tomusokeria
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
4 rkl vahvaa kylmää kahvia
4 rkl sulatettua voita
nonparelleja
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon sulatetun voin ja maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa noin 15 min. Anna jäähtyä. Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset keskenään ja levitä vielä lämpimän piirakan päälle. Ripottele pinnalle nonparelleja. Anna kuorrutteen jähmettyä ja leikkaa
paloiksi.
Herkullisen näköisiä mokkapaloja! =)
VastaaPoistaOi kiitos Napsu! Herkullisia ne olivatkin, kannattaa kokeilla! :)
PoistaPaistoin juuri pohjan näitä mokkapaloja varten. Hyvältä näyttää!
VastaaPoistaTämä sun blogi on mulle oikea löytö, kun lähipiirissä myös keliakikoita (hirveä sana). Kiitos hyvistä ohjeista!
Tosi kiva kuulla että leivot mokkapaloja tällä reseptillä! :)
Poista