12. huhtikuuta 2014

Kardemummamuffinssit

Nämä muffinssit ovat todella kuohkeita ja maistuvat melkein tuoreilta pullilta! Itse yllätyin näiden mausta tosi positiivisesti! Kannattaa kokeilla, jos et ole vielä ennen kokeillut. :)

12 kpl

Taikina:
150 g pehmeää voita
1 dl sokeria
2 munaa
4 dl gluteenittomia jauhoja
½ tl ksantaania
2 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
1 tl vaniljasokeria
1½ dl maitoa

Pinnalle:
raesokeria

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Sekoita mahdollisimman vähän, jottei taikinaan ala muodostua sitkoa. Asettele muffinssivuoat muffinssipeltiin. Jaa taikina vuokiin ja ripottele pinnalle runsaasti raesokeria (painele raesokeri varovaisesti kiinni muffinssien pintaan, jotta ne eivät irtoa muffinssien kohotessa). Paista muffinsseja 225 asteessa noin 12-15 minuuttia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti