12 kpl
Taikina:
150 g pehmeää voita
1 dl sokeria
2 munaa
4 dl gluteenittomia jauhoja
½ tl ksantaania
2 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
1 tl vaniljasokeria
1½ dl maitoa
Pinnalle:
raesokeria
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Sekoita mahdollisimman vähän, jottei taikinaan ala muodostua sitkoa. Asettele muffinssivuoat muffinssipeltiin. Jaa taikina vuokiin ja ripottele pinnalle runsaasti raesokeria (painele raesokeri varovaisesti kiinni muffinssien pintaan, jotta ne eivät irtoa muffinssien kohotessa). Paista muffinsseja 225 asteessa noin 12-15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti