n. 20 kappaletta
150 g Hopeatoffee-karkkeja
¾ dl kermaa
200g Semper kauradigestive-keksejä (1,5 pkt)
sokerikuorrutetta
strösseleitä
Laita Hopeatoffeet ja kerma kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes karkit ovat sulaneet kermaan. Hienonna keksit tehosekoittimella. Lisää lakritsikastikkeeseen ja sekoita tasaiseksi. Jähmetä lakritsimassa jääkaapissa, kunnes siitä on helppo muovailla palloja. Pyörittele pallot ja nosta ne jääkaappiin takaisin jähmettymään. Kasta tikku sokerikuorrutteeseen ja työnnä tikku pallon sisään. Kasta pallon päällisosa sokerikuorrutteeseen ja tasoita tarvittaessa sormella. Upota strösseleiden sekaan. Laita tikut pystyyn sokerilla täytettyyn astiaan. Kun sokerikuorrute on kuivunut, tikkarit voi laittaa myös rasiaan. Säilytä jääkaapissa.
Ihanan värisiä!
VastaaPoistaKiitti! :)
Poista