21. elokuuta 2016

Suklaakakku


Moikkelis!
Eilen oli ohjelmassa synttärikakun leivontaa, jonka tuttava tilasi viime viikolla. Olen tehnyt jo monena vuonna heille kakun ja se on kyllä aina ollut yhtä mukavaa puuhaa! :) 

Tällä kertaa toiveena oli suklaakakku. Tein suklaakakkupohjan, suklaakuorrutteen sekä vadelma-kermatäytteen. Väliin kakku sai myös kaveriksi banaania. Päällystin kakun suklaakuorrutteella, jota käytin myös yhtenä täytteenä. Tänä aamuna väsäsin vielä koristeeksi pokemon aiheisen riippujutun, jonka kuvat tulostin netistä. Synttärisankari tykkää tosi paljon pelata pokemon go:ta, joten tein aiheeseen sopivan koristeen tosin vähäisellä pokemon tietämyksellä. :`D Onneksi google on keksitty. Pikkuista tarkkuutta ja kärsivällisyyttä väkrääminen vaati. :)
Kiinnitin koristeosan kakkuun juhlapaikalla ja räpsäsin vielä viimeiset kuvat. Oli kyllä ihanasti laitettu kaikki ilmapallot ja herkut esille synttäripaikkaan! Niin nättiä! :)

Tarkemman ohjeen annan ilomielin, joten nykäiskäähän kommenttipalkissa hihasta!
Pakko tässä kohtaa vinkata kuitenkin tosta suklaakuorrutteesta! Tosi hyvä ohje, ja olen aikaisemminkin käyttänyt samaa ohjetta! Löytyy seuraavasta linkistä wicked sweet kitchen -blogin takaa : http://www.wickedsweetkitchen.com/2013/02/ihanan-meheva-suklaataytekakku-vadelma.html
eli dark chocolate fudge frosting.

Have a nice week all of you! :)
(meniköhän oikeen :D)2 kommenttia: