7. toukokuuta 2016

Grattis på födelsedagen!


Hellou!
Otsikko varmaankin kertoo, että meillä vietettiin tänään synttärijuhlia! Pikkusiskoni täytti 12 vuotta ja piti mukavat kaverisynttärit perinteiseen tapaan. :) Herkkuja oli jälleen monenmoista ja ystäväni Sanni oli pitkästä aikaa jelppimässä! Apu olikin tarpeen, on nuo pikkuiset sen verran villejä. ;D Leivoin vähän samankaltaisia nutellapaloja, kuin viime vuonna, mutta pohjan resepti oli eri ja päälle tuli myös kinuskiraitoja. Suolaiseksi tehtiin rieskarullia, joiden väliin tuli kinkkutäyte. Näitä molempia vieraat tykkäsivät napostella! Lisäksi meillä oli synttäripöydässä popcorneja, suola"tikkuja", keksejä ja juotavana limsaa. 

Ohjelmassa oli paljon erilaisia pelejä ja leikkejä. Viimevuotinen pantomiimi pysyi mukana, mutta pistettiin näyttelijöiden tehtäväksi esittää lasten satuja ja elokuvia! :D Eläimet olisivat olleet aivan liian helppoja ja haastamattomia näille taitureille. ;) Sitten hypittiin trampalla, visailtiin kahootin parissa ja pelattiin mm. nelimaalia, jossa me isommatkin saatiin olla mukana. 
Synttäreitä on kyllä superkiva järjestää!! Toivottavasti ens vuonna saahaan uudestaan! : D 

Huomenna on sitten äitienpäivä ja ajattelin leipoa vadelma-mousse kääretortun suklaalla, sekä pienen kermakakun. Mummillekin pitää kuulemma tehdä oma kakku! :'D On muutes ollu ihan hullun lämpimiä päiviä, kun +18 astetta ollu mittarissa! Kesä tullee!

Nähellään!


 
Hemekin sai yhdeltä vieraalta porkkanan tuliaisiksi!

Ja kuvat on tällä kertaa ottanut Sanni Galleriani blogin takaa. :)

2 kommenttia: