Taikina:
3 munaa
1½ dl sokeria
100g voita
4 dl gluteenittomia jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1½ - 2 dl vispikermaa
130g valkosuklaata
2 dl mustikoita
Koristeluun:
2 ½ dl vispikermaa
3 rkl vaniljakreemijauhetta
Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi mikrossa. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi. Lisää taikinaan vuorotellen sulatettu voi, jauhoseos (siivilän läpi) sekä vispikerma. Sekoita lusikalla varovasti käännellen. Lisää joukkoon valkosuklaapalat ja sen jälkeen noin 3/4 osa mustikoista. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Ripottele muffinien pinnalle loput mustikat. Paista 200 asteessa noin 15- 20 min. Anna jäähtyä. Koristelu. Vaahdota kerma, ja lisää vaahtoutumisen aikana vaniljakreemijauhe. Nostele kerma pursotinpussiin ja pursota haluamiasi kuvioita. Ripottele pinnalle vielä tuoreita mustikoita!
Valkosuklaa ja mustikat on varmasti hyvä yhdistelmä. Täytyisi joskus kokeilla. Linkitän sinut. Tule ihmeessä vierailemaan myös minun blogiini. :)
VastaaPoistaKiitos linkittämisestäni! :) Blogisi on ihana! Siispä linkitän sinutkin! :)
VastaaPoistaTosi hyvännäköisiä! Nam! :D
VastaaPoistaKiitos! :)
PoistaOnpas ihanan näköisiä!:)
VastaaPoistaKiitoksia! :) Ja kiitos kun liityit jäsenekseni! Linkitän blogisi, se on upea! :)
PoistaKiva löytää myös muita nuoria leivontabloggaajia!
VastaaPoistaKiva kuulla! :) ja ihana tuo sinun blogisi! Linkitän sen blogiluettelooni :)
Poista